fuck society's idea of beauty

Blir så dritt lei når jeg hører folk snakke stygt om andre på en usaklig måte, og når den personen i tillegg er en såkalt venn, og skal være der for den personen. Da mister jeg lett mye respekt for den personen. Jeg skal ikke si jeg aldri har gjort det før selv, for vi jenter er helt ekstreme på det, men det kommer til et visst punkt hvor det bare blir dumt. Om han eller hun er for feit, for stygg, for små øyne, for stor nese, dobbelthake eller ikke, vi er da alle samme sort. Vi har ingen som helt grunn til å rakke ned på andre mennesker på den måten, selv om vi er sjalu eller bare irritert. Det er to helt forskjellige ting, når noe er usaklig og når noe er sant, men det er alltid en eller annen som skal komme en en spydig kommentar som kan ødelegge uka til den personen som mottar den. Det er ikke alle som klarer å se bort ifra slike kommentarer, og tar de rett til seg. Jeg beundrer personer som ser rett bort ifra sånt, for det gjør jeg ikke selv. Noe som egentlig er helt dumt av meg, for ingen fortjener å bli slengt dritt til på den måten. Man vet aldri ossen den personen som får det, tar det. Folk kan ha det mye verre en det vi tror, så vi skal være forsiktig med hva vi sier.

Jeg håper ingen blir sure for at jeg skrev dette innlegget, eller føler at jeg motsier meg selv. For jeg mener virkelig at det er helt forferdelig at noen skal gå å slenge dritt til andre, og ikke bare bak ryggen.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Madeleine G.

Line Madeleine G.

15, Aremark

Nå har du kommet til min blogg, hvor jeg blogger om min hverdag, tanker, outfits, inspirasjon etc. Jeg har ikke et så veldig spennende liv, men et ganske normalt et, så ikke forvent allverdens :)

Kategorier

Arkiv

hits